Sammenlign priser på 10.000+ ure fra danmarks førende urforhandlere

Sammenlign priser på mere end 10.000 ure

Rolex ure

Rolex ure er kendt for deres præcision, holdbarhed og tidløse stil. Rolex startede i 1905 med grundlægger Hans Wilsdorfs vision om “det perfekte ur” og er blevet et af verdens mest kendte urmærker.

Model
  Urskive
   • Hvid
   • Sort
   Armbånd
    • Stål
    Urværk
     • Automatisk

     Rolex ure tilbyder håndværk af høj kvalitet til en luksuspris. Det er ure, der kan bæres af enhver social klasse til enhver lejlighed for at afspejle smag, rigdom eller ambition. Rolex-ure til mænd fås i flere stilarter end dameure, fordi de har flere knapper på dem, hvilket giver mulighed for flere personlige tilpasningsmuligheder som f.eks. forskellige skiver, visere, armbånd osv.

     De dyreste Rolex-ure er fremstillet af ædelmetaller, herunder guld eller platin, mens nogle modeller har diamantskiver eller diamantskiver.

     Rolex er kendt for deres præcision, holdbarhed og tidløse stil

     Rolex-ure er kendt for deres præcision, holdbarhed og tidløse stil. Rolex har arbejdet med at udvikle produkter af høj kvalitet til en luksuspris siden de startede i 1905. Rolex-ure er nogle af de mest kendte urmærker verden over. Grundlægger Hans Wilsdorf havde visionen om at skabe “et perfekt ur” og har med tiden udviklet sig til ikke kun et mærke, men en verden af ​​ure.

     Rolex begyndte i 1905 med grundlægger Hans Wilsdorfs vision om “det perfekte ur

     Rolex begyndte i 1905 med grundlægger Hans Wilsdorfs vision om “det perfekte ur”. Rolex har arbejdet med produkter af høj kvalitet til en luksuspris siden de startede for mere end 100 år siden. Det perfekte ur skulle være præcist og holdbart, så det hverken forfaldt eller brast – hvilket er grunden til at Rolex-ure er blevet et af de mest kendte urmærker verden over.

     Rolex har udviklet sig til en verden af ​​ure og mange forskellige modeller. Kvaliteten af ​​deres produkter er det der sikrer Rolex’s succes, fra at være et mærke, men en verden af ​​ure . Der findes mange Rolex-modeller på markedet. Nogle af de populære modelnavne er Submariner , Datejust, Day-Date og Daytona. Disse ure repræsenterer hver sit område inden for blandt andet dykning, dato og racerløb.

     De dyreste Rolex ure

     De dyreste Rolex-ure er fremstillet af ædle metaller, herunder guld eller platin, mens nogle modeller har diamantskiver eller diamanthjul. Der findes også billige Rolex-ure på markedet, som typisk er fremstillet med syntetiske materialer. Rolex udvikler produkter inden for flere forskellige prisklasser, så alle kan være med. Rolex er kendt for at gøre meget af det selv og har derfor stor kontrol over de processer, som skaber deres produkter.

     Forskellige Rolex modeller

     Nogle af de populære modelnavne er Submariner , Datejust, Day-Date og Daytona. Disse ure repræsenterer hver sit område inden for blandt andet dykning, dato og racerløb. De fleste Rolex-ure har et 3-cifret modelnummer, som afløses af en bogstav efterfulgt af et nr. Det første 3 cifre er udgangspunktet for urtypen.

     Rolex Daytona

     Rolex Daytona – Daytona refererer til racerløbet, der finder sted i Florida, og dette design er specialdesignet til at være brugt under racerløb. Modsat de fleste andre Rolex-ure, så er Daytona designet med tre rammer. Denne model er kendt som “Buren til Speedway”.

     Rolex Submariner

     Ifølge Rolex selv, så blev den første submariner bygget i 1953 og blev efterhånden udviklet til et professionelt dykkerur. Dette ur er designet til at være vandtæt ned til 300 meter, og er fremstillet med en speciel vinklet inderside af kasse og skruenøgle.

     Rolex Datejust

     Rolex Datejust – Da Hans Wilsdorf opfandt det perfekte ur, ønskede han at skabe et ur, som kunne bruges til dagligdagen, på en elegant måde. Datejust er blevet mere populært i de senere år blandt berømthederne. Da Wilsdorf udviklede dette design, så var formen og funktionen taget fra mekaniske juvelure. Rolex fortsatte med mere avancerede fuser og begyndte i 1999 at producere dem indeni et glasbur.

     Rolex Day-Date

     Rolex Day-Date har en særlig krone, som er designet til at give indikation af hvilken dag i ugen det er. Day-Date er også fremstillet med diamantringe, der gør dem velegnede til officielle begivenheder som middage og cocktail fester.

     Sådan produceres et Rolex ure

     Rolex produceres på deres fabrik i Bienne, der er et af verdens få selvstændige ur producenter. Rolex-ure går igennem en række forskellige processer for at sikre høj kvalitet og holdbarhed. Hver proces tager lang tid og selve produktionen foregår på mekanisk vis. For at producere et Rolex ur finder man først ud af hvilken type der skal produceres, typisk bliver det et Submariner. Derefter kontrollerer Rolex standardiserede krav for udformningen, materialerne og mængden. Den nøjagtige tidsplan er designet ind i fremstillingsprocessen fra start til slut – hvilket betyder ingen afvigelser.

     Kvindernes ure kommer kun i én stil

     Kvindernes ure kommer kun i én stil, fordi de fleste ikke har brug for at ændre looket ofte, men stadig kan bære enhver. Det er svært at finde et ur som passer til alle stilarter, da det vil være svært at finde et ur. Rolex stiller dette problem videre op ved blot at fremstille en form af uret.

     Begynd at skrive for at se det ur du leder efter.

     Sign in

     No account yet?