Sammenlign priser på 10.000+ ure fra danmarks førende urforhandlere

Sammenlign priser på mere end 10.000 ure

Michael Kors ure

Michael Kors ure og smykker er accessories i verdensklasse, hvor der er kælet for hver eneste lille detalje. Det skaber et eksklusivt og unikt look, som både fremmede og venner omkring dig vil misunde dig.

Model
  Urskive
   • BlåBlå
   • Flerfarvet
   • Grå
   • GrønGrøn
   • Guldfarvet
   • Hvid
   • LCD
   • Rød
   • RosaRosa
   • Rosa guldfarvet
   • Sølvfarvet
   • Sort
   Armbånd
    • Gummi
    • Læder
    • Stål
    Urværk
     • Automatisk
     • Kvarts
     Budget

      Michael Kors Darci MK3191

      1.189 DKK

      Michael Kors Darci MK3190

      1.189 DKK

      Michael Kors Slim Runway MK3179

      969 DKK

      Michael Kors Darci MK3192

      1.189 DKK

      Michael Kors Bradshaw MK5798

      1.976 DKK

      Michael Kors Bradshaw MK5739

      1.189 DKK

      Michael Kors Parker MK5896

      1.419 DKK

      Michael Kors Bradshaw MK5976

      1.976 DKK

      Michael Kors Bradshaw MK5605

      1.229 DKK

      Michael Kors Parker MK5354

      946 DKK

      Michael Kors Bradshaw MK6174

      1.229 DKK

      Michael Kors Lexington MK5735

      1.040 DKK

      Michael Kors Slim Runway MK3178

      1.039 DKK

      Michael Kors Lexington MK8281

      2.256 DKK

      Michael Kors Parker MK5491

      1.369 DKK

      Michael Kors Lexington MK8344

      2.256 DKK

      Michael Kors Parker MK5353

      1.369 DKK

      Michael Kors Slim Runway MK3221

      1.606 DKK

      Michael Kors Slim Runway MK3197

      1.159 DKK

      Michael Kors Ritz MK6356

      1.976 DKK

      Michael Kors Lexington MK8286

      2.256 DKK

      Michael Kors Darci MK3203

      2.256 DKK

      Michael Kors Dylan MK8184

      1.976 DKK

      Michael Kors Parker MK5615

      2.256 DKK

      Michael Kors ure og smykker er accessories i verdensklasse, hvor der er kælet for hver eneste lille detalje. Det skaber et eksklusivt og unikt look, som både fremmede og venner omkring dig vil misunde dig. Michael Kors ure er ure for kendere, for hvem kun det bedste er nok, og hvis du er på udkig efter et armbåndsur, der er noget ud over det sædvanlige, så er et Michael Kors ur noget, du bør overveje kraftigt i din søgen efter dit drømmeur. Med Michael Kors kan du være sikker på, at kvalitet, design og funktionalitet er helt i top.

      Michael Kors’ designs kan inkorporere læder som krokodilleskind, forskellige farveteknikker som glans eller matte finish, flere forskellige båndtyper (rubber, alligator, lærred) og forskellige stilarter af ure (kronograf, GMT osv.). At bære et Michael Kors-ur er som at bære sit håndled dekoreret med eksklusiv luksus.

      Designeren selv siger: “Jeg hader ting, der er kagedåser. Jeg ønsker virkelig at gøre noget anderledes.”

      Michael Kors har været involveret i mange velgørende projekter såsom The Breast Cancer Research Foundation og Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research. Han donerer de penge, der indsamles fra sine modeshows og butiksarrangementer, til disse organisationer.

      Som en ekstra bonus får du den ekstra garanti, der kommer direkte fra producenten, som står ubetinget bag deres produkter, fordi de ved, hvilken fremragende kvalitet de leverer til deres kunder!

      Hvem er Michael Kors?

      Michael Kors, der er af svensk afstamning, blev født i New York. Hans mor arbejdede som model, og det havde naturligvis indflydelse på hans karrierevalg. Som ung mand begyndte han at sælge sit arbejde i sine forældres kælder og blev “opdaget” som designer, da han arbejdede i en lille butik i New York . Siden da har han haft en meteorisk karriere. Michael Kors’ vigtigste bidrag til modeverdenen er nok hans sportstøj til kvinder , som har haft stor betydning verden over. Han fastholder sin stærke position i denne niche, men har også fået meget opmærksomhed for andre designs

      Hans aftenkjoler er blevet set på mange berømtheder som Sarah Jessica Parker, Madonna og Jennifer Lopez!

      ***

      Hvorfor skulle nogen ønske at købe et Michael Kors-ur?

      Michael Kors-ure er ikke kun for folk, der ønsker at følge de nyeste trends, men også for folk, der ønsker at få noget, der holder længe. Jeg har et Michael Kors-ur, og jeg elsker det, fordi det er et pålideligt ur, der ser godt ud og har en følelse af luksus. Michael Kors-ure er gode til at bruge på arbejdet og til mere afslappede lejligheder, men de kan også bruges til særlige begivenheder.

      Michael Kors-urene findes i en række forskellige stilarter, lige fra klassiske urnumre til mere sporty modeller med kronograffunktioner og digitale tal. En af de mest populære kollektioner er MK5896 serien af ure, som har smukke gulddetaljer og et flot design.

      Hvis du ønsker at købe et Michael Kors ur til dig selv, anbefaler vi, at du først forstår dine egne stilpræferencer og derefter vælger en model, der passer perfekt til dette.

      Herreure fra Michael Kors

      Herreur fra Michael Kors er et godt valg for alle, der er på udkig efter et moderigtigt ur af høj kvalitet. Jeg har haft et Michael Kors ur i et stykke tid nu, og jeg må sige, at disse ure er en god investering

      For det første ser de virkelig flotte og stilfulde ud, så du vil være glad, når du bærer dem på kontoret eller i mere afslappede sammenhænge. Disse ure er lavet af high end materialer, hvilket betyder, at de kan holde i årevis, hvis de bliver passet ordentligt på. De findes også i mange forskellige designs, fra klassiske modeller til sporty modeller med kronograffunktioner og digitale tal

      En anden ting, som jeg virkelig godt kan lide ved disse Michael Kors ure, er prisniveauet. Ja, de er dyre, men man får, hvad man betaler for. Et Michael Kors-ur holder i årevis og ser fantastisk ud, uanset hvor du går.

      Dameure fra Michael Kors

      Ure fra Michael Kors er også meget populære blandt kvinder. Disse ure er smukke og fås i mange forskellige stilarter, så du vil ikke have problemer med at finde det perfekte ur til din stil. Min yndlingsmodel er MK8956-serien af ure, som har et elegant design og fås i en række forskellige farver. De kommer med både digitale og analoge displays, hvilket gør dem perfekte til enhver lejlighed.

      Hvis jeg skulle vælge én ting, som jeg kan lide ved disse Michael Kors ure, ville det være deres prisniveau. Ja, de er dyre, men du har den følelse af luksus, som kun kommer med de bedste mærker. Desuden holder disse ure i årevis, hvis du passer ordentligt på dem .

      Når du køber et Michael Kors-ur, får du, hvad du betaler for. De er et af de bedste mærker på markedet, og deres ure holder i årevis, hvis de holdes i god stand. Jeg vil anbefale disse ure til alle, der ønsker noget, der ser godt ud og samtidig er overkommeligt. Disse ure kommer i mange forskellige stilarter, hvilket betyder, at det er nemt at finde dit perfekte ur.

      Begynd at skrive for at se det ur du leder efter.

      Sign in

      No account yet?