Sammenlign priser på 10.000+ ure fra danmarks førende urforhandlere

Sammenlign priser på mere end 10.000 ure

Gucci ure

Gucci-ure er fremstillet i Schweiz og Italien. Gucci-ure til mænd og kvinder tilbyder en bred vifte af stilarter og priser til alles personlige smag og budget. Virksomheden er også kendt for sit ikoniske ensfarvede mønster, som blev deres signaturstil.
Gucci herreureGucci dameureGucci unisexure

Model
  Urskive
   • AntikhvidAntikhvid
   • BlåBlå
   • BrunBrun
   • Diamantudsmykket
   • Flerfarvet
   • Grå
   • GrønGrøn
   • Guldfarvet
   • Hvid
   • RosaRosa
   • Sølvfarvet
   • Sort
   Armbånd
    • 18 karat guld
    • Gummi
    • Læder
    • Stål
    • Tekstil
    Urværk
     • Automatisk
     • Kvarts
     Budget

      Gucci G-Timeless YA1264074

      7.195 DKK

      Gucci G-Timeless YA126596

      6.495 DKK

      Gucci Le Marche Des Merveilles YA126487

      5.195 DKK

      Gucci Interlocking YA133206

      7.299 DKK

      Gucci Dive YA136301A

      8.195 DKK

      Gucci G-Frame YA147410

      7.550 DKK

      Gucci G-Timeless YA1264131

      7.195 DKK

      Gucci G-Timeless YA1265021

      6.199 DKK

      Gucci YA142504

      7.099 DKK

      Gucci G-Timeless YA1264136

      6.199 DKK

      Gucci Diamantissima YA141401

      6.295 DKK

      Gucci G-Frame YA147510

      6.095 DKK

      Gucci Diamantissima YA141501

      6.095 DKK

      Gucci G-Timeless YA1264068A

      5.895 DKK

      Gucci G- Frame YA147502

      4.079 DKK

      Gucci G-Timeless YA1264034A

      6.295 DKK

      Gucci G-Timeless YA126595

      5.895 DKK

      Gucci G-Timeless YA1264155

      8.895 DKK

      Gucci G-Timeless YA1264076

      6.495 DKK

      Gucci Dive YA136218

      8.895 DKK

      Gucci YA142205

      Gucci YA142301

      6.495 DKK

      Gucci Diamantissima YA141505

      6.495 DKK

      Gucci G-Timeless YA1265012

      7.195 DKK

      Gucci er verdens mest berømte luksusmærker og har været i branchen i over 80 år. Virksomheden sælger tøj, fodtøj, tilbehør og ure. Gucci introducerede en serie af luksusure med kvartsurværk i 1993, men i år er det første gang, at de tilbyder automatiske urværker på deres herre- og dameure. Disse nye modeller er designet til at være både luksuriøse og overkommelige; når alt kommer til alt, skal folk kunne bære deres ur hver dag uden at være bange for at beskadige det eller betale for mange penge!

      Uret betragtes som en luksusvare. Jo dyrere uret er, jo mere er det en investering for ejeren af uret. Når du bærer et ur, der er titusindvis af kroner værd, giver det mening at være ekstra forsigtig med det. Du vil gerne sikre dig, at du ikke beskadiger det eller mister det på din daglige rejse gennem livet. Gucci-ure er designet til at være luksuriøse, men også overkommelige – man skal trods alt kunne bære sit ur hver dag uden at bekymre sig om at beskadige det eller betale for mange penge!

      Historien om Gucci og deres ure

      Gucci-ure betragtes som luksusvarer. Derfor er det vigtigt at være ekstra forsigtig med produktet, så du ikke beskadiger det eller mister det på din daglige rejse gennem livet. Gucci har designet ure i over 80 år, og firmaet er kendt for sine luksusprodukter, som samtidig er overkommelige. For første gang nogensinde tilbyder Gucci automatiske urværker på deres dame- og herreure. Du kan bære disse nye modeller hver dag uden at bekymre dig om at beskadige dem eller bruge for mange penge!

      Prisen på et luksusur afhænger af flere faktorer: hvordan det ser ud, hvem der har lavet det, og hvor mange der er produceret. Mange mennesker tror, at et dyrt ur de facto er et kvalitetsprodukt (det er ikke sandt, da du kan købe forfærdelige kvartsure til tusindvis af kroner). Hvis uret har juveler, vil det være dyrere end ure med stålkasse og enkle urværker, fordi guld og diamanter er sjældnere end stål. Mærket spiller også en stor rolle; Rolex har f.eks. altid været ekstremt populært og prestigefyldt blandt high-end mærker.

      Hvad er et luksusur, og hvordan adskiller det sig fra et almindeligt ur?

      Udtrykket “luksusur” henviser typisk til et dyrt prestigeur. Det er beregnet til folk, der er interesseret i at betale en høj pris for et luksusprodukt. De er normalt fremstillet af verdens mest kendte mærker, såsom Rolex eller Gucci. Luksusure er ofte dyrere end almindelige ure, fordi de er fremstillet af materialer af bedre kvalitet og har urværker af højere kvalitet, der giver dem en mere jævn måde at fortælle tiden på.

      En udbredt misforståelse om luksusure er, at de altid er ure af bedre kvalitet end billige ure på grund af deres høje prisskilt. Dette er ikke altid sandt, fordi der er mange andre faktorer, der afgør, hvor godt et ur er bygget – såsom holdbarhed, anvendte materialer, urværk osv.

      Gucci tilbyder man forskellige modeller

      Gucci har mange forskellige ure, der er tilgængelige. Hvert ur er designet til at være luksuriøst og holde i mange år. Der findes automatiske ure, kvartsure og stålure. Automatiske ure er lavet med urværker, der holder tiden uden hjælp fra et batteri; bæreren skal bevæge sig for at få dem til at tikke.

      De kan være utroligt dyre eller meget overkommelige, afhængigt af de materialer, der er brugt i deres konstruktion. Gucci har også replika ure i Rolex-stil i stål, som er meget billigere end de ægte ure, men som stadig har samme stil og elegance. Kvartsure har tendens til at være billigere end automatiske ure, fordi de kun bruger batterier, som skal udskiftes efter seks måneder eller deromkring.

      En oversigt over deres mest solgte modeller

      Gucci-ure findes i en række forskellige stilarter. En af de bedste ting ved Gucci-ure er, at de har et stort udvalg af priser, så der er en model til ethvert budget

      Nogle mennesker mener, at det er nemmere at passe på sit ur, når det er et dyrt ur. Det er ikke altid sandt, for de skal rengøres, man skal passe på ridser, og man skal lave noget basal vedligeholdelse på dem Hvis du ønsker et moderigtigt ur med en luksuriøs stil, men ikke har haft råd til et ur indtil nu, så tilbyder Gucci en smart og stilfuld udvej.

      Gucci G-Timeless YA1264074

      Gucci G-Timeless er et dameur med en guldbelagt urkasse og armbånd. Urskiven er dækket af selvlysende materiale, så du kan se klokken i mørke. De rosafarvede visere og timemarkeringer med romertal gør det nemt at aflæse tiden. Det har en diameter på 39 mm og en tykkelse på 18 mm.

      Gucci Le Marche Des Merveilles

      Gucci Le Marche Des Merveilles er et dameur, der er smukt designet og er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Denne model kommer med en række flotte detaljer, der får det til at skille sig ud fra andre ure med en enkel silhuet. Den smukke urskive på dette ur har romertal på en elegant perlemorsbaggrund. Den guldbelagte urkasse i rustfrit stål er 40 mm i diameter, hvilket gør det stort uden at være for overvældende for mindre håndled. Læderremmen på uret fås i to farvemuligheder: sort eller brun

      Dette slanke og stilfulde ur er en hyldest til Guccis historie, samtidig med at det er tro mod firmaets oprindelige filosofi om luksus.

      Gucci ure er god kvalitet

      Gucci-ure er af høj kvalitet, men de er stadig overkommelige. De tilbyder mange forskellige stilarter til folk med ethvert budget.

      Remmen på et Gucci ur

      Remmen på et Gucci-ur er normalt lavet af læder. Hvilken slags læder, der anvendes, afhænger af urets pris. Jo højere prisen er, jo pænere læder er der brugt. Der er en række forskellige farver at vælge imellem, herunder sort og brunt læder. Remmen er fastgjort til et spænde, som fastgøres med et spænde eller en trykknap, så den let kan fjernes.

      Gucci ure kommer til både mænd og kvinder

      Gucci-ure er fremstillet i Schweiz og Italien. Gucci-ure til mænd og kvinder tilbyder en bred vifte af stilarter og priser til alles personlige smag og budget. Virksomheden er også kendt for sit ikoniske ensfarvede mønster, som blev deres signaturstil. Gucci-ure omfatter alt fra sporty ure til mere elegante designs, hvilket gør det nemt for kunderne at finde det ur, der passer bedst til deres behov.

      Gucci herreure

      Gucci-ure til mænd fås i mange forskellige designs, lige fra sporty til elegante. For dem, der arbejder under mere barske forhold, er der masser af muligheder for vandtætte ure med det ikoniske Gucci-logo.

      Gucci dameure

      Gucci-ure til kvinder omfatter både elegante og sporty designs. Der er en række forskellige funktioner, fra armbånd til læderremme, hvilket gør det nemt for en kvinde at finde det ur, der passer perfekt til hende. Gucci-ure findes også i en række forskellige priser, så alle budgetter kan finde en stil, der passer til dem.

      Begynd at skrive for at se det ur du leder efter.

      Sign in

      No account yet?