Sammenlign priser på 10.000+ ure fra danmarks førende urforhandlere

Sammenlign priser på mere end 10.000 ure

Fossil ure

Fossil blev grundlagt i 1984 af Tom Kartsotis, virksomhedens nuværende bestyrelsesformand og administrerende direktør. Virksomheden opkøbte flere urmærker i løbet af 1990’erne og 2000’erne, herunder Michele’s Watches, Casio og Skagen-ure.
Fossil herreureFossil dameureFossil unisexure

Model
  Urskive
   • AntikhvidAntikhvid
   • BeigeBeige
   • BlåBlå
   • BrunBrun
   • ChampagneChampagne
   • Flerfarvet
   • Grå
   • GrønGrøn
   • Guldfarvet
   • Hvid
   • LCD
   • Lilla
   • Rød
   • RosaRosa
   • Rosa guldfarvet
   • Skeletskåret
   • Sølvfarvet
   • Sort
   Armbånd
    • Gummi
    • Læder
    • Stål
    Urværk
     • Automatisk
     • Kvarts
     Budget

      Fossil Gen 5E FTW4049

      1.349 DKK

      Fossil Riley ES2811

      835 DKK

      Fossil Nate JR1401

      789 DKK

      Fossil Gen 5E FTW6068

      1.359 DKK

      Fossil Casual CH2565

      669 DKK

      Fossil Neutra Chrono FS5380

      715 DKK

      Fossil Dress FS4735

      840 DKK

      Fossil Gen 5E FTW4055

      1.349 DKK

      Fossil Gen 5E FTW4047

      1.349 DKK

      Fossil Riley ES3203

      800 DKK

      Fossil Collider FTW7009

      1.385 DKK

      Fossil Townsman FS5437

      789 DKK

      Fossil Jacqueline ES3545

      950 DKK

      Fossil Coachman CH2891

      920 DKK

      Fossil Dress ES3843

      770 DKK

      Fossil Riley ES3202

      780 DKK

      Fossil Nate JR1487

      835 DKK

      Fossil Nate JR1354

      759 DKK

      Fossil Neutra Chrono FS5453

      589 DKK

      Fossil Townsman ME3098

      1.755 DKK

      Fossil Collider FTW7010

      1.375 DKK

      Fossil Bronson Twist ME1172

      955 DKK

      Fossil Jesse ES2362

      690 DKK

      Fossil Collider FTW7008

      1.365 DKK

      Alle ved, at ure er en tidsangivelsesanordning. Men i takt med at verden er blevet mere og mere afhængig af teknologi, er det ikke længere alle, der har brug for et ur.

      Men hos Fossil tror de på tidløshed og klassisk stil, og derfor tilbyder de et bredt udvalg af moderne og vintage stilarter, der passer til enhver lejlighed. Og glem ikke: Der findes ikke noget, der hedder for meget tid!

      Hvad er et Fossil ur, og hvorfor går folk med dem?

      Et Fossil ur er et ur, der normalt bæres for den æstetiske faktor. Urene er lavet til at passe til forskellige lejligheder. Når du er iført et mere afslappet outfit, kan du bære et ur i en mere afslappet stil. Og når du er iført et mere formelt outfit, kan du måske bære et formelt ur. Et formelt ur kan betyde, at det er mere guld eller sølv end et andet materiale, og at der er færre detaljer på urskiven.

      Når du vælger et Fossil ur, er det vigtigt at tænke på, hvilken anledning du skal have det på til. F.eks: Hvis du skal bruge Fossil uret til et meget formelt outfit – måske til et jakkesæt – så kan du vælge en sølv- eller hvidguldsfinish frem for en anden farve, fordi det vil se mest passende ud.

      Fossil og deres historie

      Fossil blev grundlagt i 1984 af Tom Kartsotis, virksomhedens nuværende bestyrelsesformand og administrerende direktør. Virksomheden opkøbte flere urmærker i løbet af 1990’erne og 2000’erne, herunder Michele’s Watches, Casio og Skagen-ure. I 2006 var Fossil blevet USA’s førende urproducent og et af de ti største urfirmaer i verden.

      Fossils mange funktioner og stilarter

      Fossil ure findes i mange forskellige stilarter. Først skal du vælge det ur, du bedst kan lide. Tænk derefter over, hvor mange detaljer det har på skiven – vil du have mange små detaljer? Eller kun en eller to store funktioner? Foretrækker du en skinnende finish eller noget mere mat? Hvor stor skal urskiven være i forhold til dit håndled?

      De mange forskellige valgmuligheder betyder, at der er et Fossil-ur til alle! Mindst én ud af fire personer vil eje mindst ét Fossil-ur.

      Ud over deres opmærksomhed på detaljer og klassiske design – som er meget vigtige dele af ethvert modetilbehør – er deres kundeservice også fremragende.

      Fossils mest populære modeller

      Der findes mange forskellige modeller af Fossil ure, men nogle af de mest populære er følgende:

      Fossil Gen 5E FTW4049

      Gen 5E FTW4049 er et nyt og forbedret design af det populære modeur. Det har en udskiftelig rem, der kan blandes og matches med forskellige urkasser. Fashionistaer på farten vil elske det.

      Fossil Riley

      Fossil Riley er en del af Fossil kollektionen, og det er et smukt ur, der er perfekt til formelle lejligheder. Det har et guldarmbånd, der skaber et glat og elegant look – perfekt til finere begivenheder. Kvartsværket gør det traditionelt og super nemt at bruge.

      Sådan passer du på dit nye Fossil ur

      Når du har fået dit nye ur, er det vigtigt, at du sørger for at rengøre urkassen og remmen. For at undgå grimme ophobninger skal du sørge for at trække remmen tilbage og bruge en klud (eller en mikrofiberklud) til at tørre indersiden af remmen og urkassen af. Hvis dit ur er lavet af læder – som de fleste herreure – skal du bruge en speciel rengørings- og balsam til at holde farven frisk. Det samme gælder for metalkasser; hvis dit ur er af rustfrit stål eller forgyldt, skal det poleres regelmæssigt, og du må kun bruge silikonebaserede rengøringsmidler.

      Fossil ures gode kvalitet

      Fossil ure er en virksomhed, der er kendt for sin enestående og varierede kollektion af ure. En af de mest populære kollektioner fra Fossil er Access-kollektionen. Denne tidløse serie af ure afspejler de bedste kvaliteter fra Fossils tidligere urmagererfaring. Den bedste kvalitet ved disse ure er deres urkasser i rustfrit stål. De er designet til at ligne læderarmbånd, hvilket giver uret et mere glat udseende. Nogle modeller leveres også med ægte læderarmbånd for ekstra fleksibilitet og tilpasning.

      Konstruktionen i rustfrit stål sikrer, at dit Fossil-ur vil være langtidsholdbart og holdbart, uanset hvad du bruger det til. Uanset om du har brug for det hver dag eller bare en gang imellem, kan du være sikker på, at dit Fossil-ur vil være der, når du har mest brug for det.

      Fossil har også specialiseret sig i udskiftelige remme, så hvis du bliver træt af et remdesign, skal du blot skifte remmen ud for at få et helt nyt look.

      Remmen på et Fossil ur

      Fossil har også specialiseret sig i udskiftelige remme, så hvis du bliver træt af et remdesign, skal du blot skifte remmen ud for at få et helt nyt look.

      Fossil laver ure til både mænd og kvinder

      Fossil ure fås til både mænd og kvinder. Fossil har for nylig lanceret et nyt mærke, Michele’s Watches, for at imødekomme den voksende efterspørgsel fra kvindemarkedet. Fossil tilbyder mange forskellige typer af ure, hvoraf nogle er rettet mod mænd, nogle mod kvinder og nogle er unisex-ure. Typisk har ure, der er rettet mod kvinder, tendens til at være mindre og have finere detaljer end ure, der er rettet mod mænd. Det skyldes, at kvinders håndled normalt er tyndere end mænds.

      Fossil herreure

      Til mænd tilbyder Fossil en række maskuline stilarter, herunder stilfulde dressure og robuste ure til brug i marken. Der er også mere afslappede stilarter, hvis du foretrækker at bære dit ur sammen med en åben denimskjorte eller en knapskjorte.

      Fossil dameure

      Dameure fra Fossil lægger vægt på mode og elegance. Fra kjoleure med rustfrit stålkabinet til fitnessure med rosaguldkabinet har Fossil alle kvinder dækket ind. Hvis du leder efter noget med udskiftelige remme og andre funktioner, der gør det nemt at skifte urets look, så er Gen 5E FTW4049 eller Riley måske perfekt for dig. Michele Watches er et mærke, der er designet specielt til mode -bevidste kvinder. Urene er designet med udskiftelige remme og delikate funktioner samt et bredt udvalg af stilarter, der passer til enhver smag.

      Afsluttende ord

      Fossil ure er en virksomhed, der er kendt for sin unikke og varierede kollektion af ure. En af de mest populære kollektioner fra Fossil er Access-kollektionen. Denne tidløse serie af ure afspejler de bedste kvaliteter fra Fossils tidligere urmagererfaring.

      Den bedste kvalitet ved disse ure er deres urkasser i rustfrit stål, som sikrer, at dit Fossil ur vil være langtidsholdbart og holdbart, uanset hvad du bruger det til. Uanset om du har brug for det hver dag eller bare en gang imellem, kan du være sikker på, at dit fossil ur vil være der, når du har mest brug for det!

      Begynd at skrive for at se det ur du leder efter.

      Sign in

      No account yet?