Sammenlign priser på 10.000+ ure fra danmarks førende urforhandlere

Sammenlign priser på mere end 10.000 ure

Casio ure

Casio er en virksomhed, der producerer ure, der passer til alle. Du kan få en af deres modeller, uanset hvilken stil du kan lide – uanset om du foretrækker digitalt eller analogt, gammeldags plastik eller moderigtigt metal, har Casio et ur til dig!
Casio herreureCasio dameureCasio unisexure

Model
  Urskive
   • AntikhvidAntikhvid
   • BeigeBeige
   • BlåBlå
   • BrunBrun
   • Flerfarvet
   • Grå
   • GrønGrøn
   • Guldfarvet
   • Hvid
   • LCD
   • Rød
   • RosaRosa
   • Rosa guldfarvet
   • Sølvfarvet
   • Sort
   Armbånd
    • Gummi
    • Læder
    • Resinplast
    • Stål
    • Tekstil
    • Titanium
    Urværk
     • Kvarts
     • Soldrevet
     Budget

      Casio Collection A168WA-1YES

      305 DKK

      Casio Collection AW-80-1AVES

      395 DKK

      Casio Collection A164WA-1VES

      252 DKK

      Casio Collection W-800H-1AVES

      229 DKK

      Casio Collection A159WGEA-1EF

      389 DKK

      Casio Collection LA670WEGA-9EF

      329 DKK

      Casio AE-1200WHD-1AVEF

      349 DKK

      Casio G-Shock GA-100-1A1ER

      670 DKK

      Casio Collection W-96H-1AVES

      230 DKK

      Casio Collection W-59-1VQES

      255 DKK

      Casio A168WG-9EF

      349 DKK

      Casio Collection AE-1000W-1AVEF

      269 DKK

      Casio G-Shock DW-5600BB-1ER

      549 DKK

      Casio G-Shock GA-100-1A4ER

      640 DKK

      Casio Collection B640WB-1BEF

      379 DKK

      Casio Collection LA670WEA-7EF

      280 DKK

      Casio Collection AE-1000W-1BVEF

      335 DKK

      Casio Collection AQ-S810W-1AVEF

      465 DKK

      Casio Collection LA670WEGA-1EF

      329 DKK

      Casio Collection SGW-100-1VEF

      755 DKK

      Casio Collection A168WEGB-1BEF

      506 DKK

      Casio G-Shock GA-100B-4AER

      755 DKK

      Casio G-Shock GA-100-1A2ER

      600 DKK

      Casio Collection W-800HG-9AVES

      229 DKK

      Casio er en virksomhed, der producerer ure, der passer til alle. Du kan få en af deres modeller, uanset hvilken stil du kan lide – uanset om du foretrækker digitalt eller analogt, gammeldags plastik eller moderigtigt metal, har Casio et ur til dig!

      Casio blev grundlagt i 1946 og begyndte at producere regnearmbåndsure i 1974 (Casio Computer Co., Ltd.). Siden da er de blevet en international leder inden for fremstilling af både forbruger- og industrielektronik. I dag producerer de alt fra lommeregnere og digitale kameraer til GPS-enheder og robotter.

      Hvad er Casio

      Casio startede i 1946, da Tadao Kashio grundlagde virksomheden i Japan. Nogle af deres mest kendte produkter er lommeregnere og digitalkameraer.

      Deres mission er at skabe innovative ure med vægt på at være prisvenlige. Casio-ure har en bred vifte af priser og stilarter – fra billige plastikmodeller til luksuriøse guldbelagte modeller. De har et bredt udvalg af designs, herunder digitale og analoge, den traditionelle sorte eller hvide urskive med metalrem eller et trendy sølv- eller guldur, der måske har en læderrem. Alle Casio-ure leveres med to års garanti for dele og arbejdskraft.

      Casio’s miljøvenlige politik omfatter desuden genbrug af gamle batterier fra brugte enheder, så de kan genbruges .

      Hvem går med Casio-ure?

      Casio-ure er populære blandt alle aldersgrupper og erhverv. De fås i mange forskellige designs, stilarter og priser. Herremodellerne spænder fra enkle sorte digitale modeller til guldbelagte analoge modeller med læderremme. Kvindemodellerne omfatter pink, grå eller hvide plastikversioner samt moderigtige ure med sølvfarvet metalkabinet og farverige bezels (ringen, der omgiver urskiven). Casio fremstiller også digitale Unisex-ure, som kan bæres af mænd eller kvinder, alt efter hvilken farve rem de foretrækker (sort, grøn, brun osv.). Ure til børn har ofte oplyste urskiver, så de kan se klokken selv i mørke soveværelser om natten.

      De helt små kan få et et ur, der passer perfekt til dem, selv om de stadig vokser. Casio fremstiller specielle ure, der passer til små håndled og kan justeres, efterhånden som brugeren vokser.

      Casio er en virksomhed, der er kendt for sit brede sortiment af produkter, herunder elektronikprodukter såsom radioer, lommeregnere og computere. De ure, der produceres af dette innovative firma, er ingen undtagelse – de er prisbillige, moderigtige og altid klar til alt!

      De forskellige typer ure, de producerer

      Casio producerer en bred vifte af ure. De producerer digitale og analoge ure, modeure og metalure samt ure til børn og unge.

      Her er nogle af Casio’s mest populære modeller: G-Shock Rangeman – et ur til dem, der nyder udendørs aktiviteter som vandreture eller fiskeri. Det har et solbatteri, 5 daglige alarmer, tidsangivelse i 24-timers format og tidevandsforudsigelse. Urkassen er fremstillet af kirurgisk stål og harpiks. MTG-S1000 – en moderigtig model, der har en vandtæthed på 10 bar og et digitalt display, der let kan aflæses i alle lysforhold. Den sorte gummirem giver komfort for bæreren og holdbarhed til uret.

      AT400 – en analog model med et eksklusivt metaldesign, der vil se godt ud i enhver situation og er perfekt til hverdag. Det har en vandtæthed på 10 bar og er udstyret med en automatisk kalender med datovisning. Ringen omkring urskiven kan også bruges til at måle pulsen eller til at holde styr på omgangstider under sportsaktiviteter.

      Hvem ville ikke ønske sig et af disse ure? De er stilfulde, komfortable og holdbare!

      Hvorfor du bør købe et Casio-ur

      Hvis du ønsker at købe et ur, er det vigtigt at undersøge de forskellige typer ure. Ure er en accessory, som mange mennesker kan lide at accessorisere sig med. Du skal vide, hvilke funktioner du ønsker, at dit ur skal have, før du beslutter dig for en type. Casio ure findes i forskellige former, størrelser og priser, så der kan være et ur til enhver smag.

      Forskellige måder at passe på dit Casio-ur, når det ikke bliver brugt

      Når du ikke har dit Casio-ur på, skal du sørge for at opbevare det sikkert ved at opbevare det i den pose, som det blev leveret med, eller ved at pakke det ind i en blød klud. Det er også vigtigt at vedligeholde dit ur regelmæssigt for at sikre, at det fungerer godt, og at batteriet ikke løber tør – en af de bedste måder at gøre dette på er at indstille en alarm på uret engang i mellem for at minde dig om det. Glem ikke at købe et nyt batteri til uret, når du opdager, at dit ur begynder at køre for langsomt!

      G-shock-serien

      En af de mest populære modeller er G-shock-serien. Dette produkt er markedsført til folk, der er til udendørs aktiviteter som vandreture, fiskeri osv. Den har et solcellebatterisystem, som giver op til 6 måneders uafbrudt strøm.

      Casio’s G-shock-serie af ure er kendt for sin holdbarhed og kvalitet. De er populære blandt friluftsentusiaster som fiskere og vandrere, fordi de kan modstå de barske forhold, som disse mennesker ofte møder. Uret har et solcellebatterisystem, der giver op til 6 måneders uafbrudt strømforsyning. MTG-s1000-modellen er også meget populær blandt Casios kunder. Det har en vandtæthed på op til 100 meter / 330 fod. Uret koster omkring 100 dollars, hvilket gør det tilgængeligt for de fleste budgetter.

      MTG-S1000-serien

      Et andet populært valg af armbåndsur er MTG-S1000-serien. Denne serie af ure har vundet popularitet på grund af dens metaldesign, som giver det et elegant udseende. De passer til næsten enhver lejlighed og kan bæres ved formelle lejligheder såvel som under afslappede udflugter. Disse ure har en vandtæthed på op til 100 meter, så du behøver ikke at bekymre dig om, at de bliver våde, hvis du bliver fanget i regnvejr, mens du bærer et!

      En anden populær urmodel er MTG-S1000. Dette produkt har en vandtæthed på 10 bar og har en analog urskive, der let kan aflæses under alle lysforhold. Den sorte gummirem giver også komfort for bæreren og holdbarhed for uret.

      Casio AT400

      AT400 er et andet Casio-produkt, der har en vandmodstand på 10 bar – dette analoge ur kan bæres af mænd eller kvinder afhængigt af deres farvepræference for remmen (sort, grøn, brun osv.). Det er også er udstyret med automatisk kalender- og datovisning, og ringen omkring urskiven kan også bruges til at måle din puls eller til at holde styr på omgangstiden under sportsaktiviteter.

      Casios nyeste model – MT-G

      Hvis du er på udkig efter et ur, der er stilfuldt og har alle de funktioner, du forventer af et Casio-produkt, så kig ikke længere end til MT-G! Dette ur har et smukt design i stål, som giver det et elegant udtryk, samtidig med at det er funktionelt, da det er udstyret med crown guard-teknologi, som forhindrer skader forårsaget af stød. Det er vandbeskyttet op til 200 meter / 660 fod og har kvarts urværksteknologi med analoge visere. Det eneste ved dette ur, der måske afskrækker folk, er dets pris

      Begynd at skrive for at se det ur du leder efter.

      Sign in

      No account yet?