Sammenlign priser på 10.000+ ure fra danmarks førende urforhandlere

Sammenlign priser på mere end 10.000 ure

Bering ure

Bering uret med sit minimalistiske og rent dansk design er det perfekte tilbehør til folk, der kan lide at deres udseende er simpelt og subtilt, men som også ønsker at deres tilbehør skal skille sig ud fra mængden.
Bering herreureBering dameureBering unisexure

Model
  Urskive
   • BlåBlå
   • BrunBrun
   • Grå
   • GrønGrøn
   • Gul
   • Guldfarvet
   • Hvid
   • Rød
   • Rosa guldfarvet
   • Sølvfarvet
   • Sort
   Armbånd
    • Gummi
    • Keramik
    • Læder
    • Stål
    • Tekstil
    • Titanium
    Urværk
     • Automatisk
     • Kvarts
     • Soldrevet
     Budget

      Bering Ceramic 30434-754

      1.226 DKK

      Bering Solar 15239-727

      1.860 DKK

      Bering Titanium 11739-827

      815 DKK

      Bering Classic 12430-369

      1.006 DKK

      Bering Ceramic 11429-767

      1.086 DKK

      Bering Ceramic 10725-754

      956 DKK

      Bering Ceramic 10729-769

      1.356 DKK

      Bering Solar 14440-393

      1.615 DKK

      Bering Classic 14526-307

      1.270 DKK

      Bering Classic 10126-402

      996 DKK

      Bering Ceramic 32426-707

      Bering Slim 11139-402

      1.226 DKK

      Bering Ceramic 11422-746

      1.086 DKK

      Bering Radio Controlled 51640-222

      1.999 DKK

      Bering Ceramic 10725-783

      791 DKK

      Bering Titanium 11539-779

      1.156 DKK

      Bering Titanium 11539-879

      836 DKK

      Bering Solar 15239-777

      1.435 DKK

      Bering Titanium 11739-772

      1.425 DKK

      Bering Classic 10542-404

      1.269 DKK

      Bering Classic 12430-010

      845 DKK

      Bering Classic 14134-331

      1.225 DKK

      Bering Ceramic 32430-742

      1.285 DKK

      Bering 17039-307

      979 DKK

      Bering uret med sit minimalistiske og rene design er det perfekte tilbehør til folk, der kan lide at deres udseende er simpelt og subtilt, men som også ønsker at deres tilbehør skal skille sig ud fra mængden af normale ure uden at være prangende eller bling-bling, bare ærlig skønhed med en historie bag, der gør dem specielle og adskiller dem fra alle andre: Arktis er der, hvor deres rødder ligger, og det er ikke underligt, at du vil føle dig tæt på naturen, når du bærer et på dit håndled, som om du havde en del af det nordlige Grønland på dig!

      Hvad er Bering Watches

      Bering Watches er et mærke fra Danmark, som har specialiseret sig i produktion af kvalitetsure. Urene er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket gør dem holdbare og modstandsdygtige over for ridser. Derudover har de et safirglas, der beskytter urskiverne mod snavs. Bering ure vil ikke ruste eller falme og kan bæres hele året rundt.

      Det minimalistiske design er inspireret af de smukke arktiske landskaber, og urene har en subtil skønhed, der aldrig går af mode. Urene produceres i små serier, så du vil altid have et unikt ur. For at sikre, at looket ikke er forældet næste år, producerer Bering Watches kun klassiske ure med enkle urskiver.

      Berings design

      Bering har et minimalistisk og enkelt design. Det passer ind i omgivelserne og tiltrækker ikke for meget opmærksomhed, men det er stadig unikt og anderledes end de andre ure, som du finder i din lokale butik. På grund af sin enkelhed kan de kombineres med ethvert outfit, og de vil fungere perfekt.

      Urkassen på et Bering ur

      Kassen på Bering ure er fremstillet af rustfrit stål i 316L-grade. Denne type stål anvendes også af medicinalindustrien, hvilket gør det perfekt til hverdagsbrug, da det er meget holdbart og ikke ruster eller falmer med tiden. Urkasserne er børstet på den ene side, hvilket giver dem et elegant udseende, samtidig med at de er diskrete nok til at passe ind i dit outfit, når du bærer dem på arbejde eller ved særlige lejligheder. På den anden side er de derimod poleret på den anden side. Dette giver dem en skinnende effekt, der gør de skiller sig mere ud.

      Glasset på et Bering ur

      Urene har en mineralglaslinse, der gør dem ridsefaste. Dette holder urskiven ren og ny hele tiden. Desuden forbliver dit ur i nydelig stand, selv efter at du har haft det på i årevis! Safirkrystaller er 10 gange hårdere end almindelige glaskrystaller, hvilket betyder, at de kun kan ridses af diamanter eller safirer. De er derfor perfekte til at beskytte dit ur mod enhver form for skrammer og stød. Bering-urene leveres med denne type krystal, som er af markant bedre kvalitet end konkurrenternes.

      Remmen på et Bering ur

      Remmene på Bering ure er fremstillet af vegetabilsk garvede læderremme, der fås i forskellige farver, så de passer til forskellige stilarter og outfits. Vegetabilsk garvet læder har også den fordel, at holder længere end almindeligt læder og kræver ikke så meget vedligeholdelse. Vegetabilsk garvet læder anvendes ofte til produkter af høj kvalitet, som f.eks. produkterne fra Bering ure.

      En anden komfortfunktion ved remmene på Bering-ure er, at de er justerbare, ligesom remmene fra mange andre mærker. Det gør det nemmere at justere dem, så de passer perfekt til dit håndled og sikrer, at du altid føler dig godt tilpas med dit ur på.

      Hvorfor vælge et Bering-ur?

      Bering-ure tilbyder et produkt af høj kvalitet, der holder længe og er ridsefast, hvilket gør det til det perfekte valg for den travle mand eller kvinde. Ved hyppig brug vil dit ur stadig se ud som nyt efter mange år! Det enkle, men elegante design gør, at dette ur passer til ethvert outfit på ethvert tidspunkt af året. Urene fås i forskellige farver, så de passer til alles stilpræferencer. Disse ure er perfekte til både afslappede og mere formelle outfits.

      Med et Bering-ur har du altid et moderigtigt tilbehør til at fuldende dit outfit! Det enkle design sikrer, at de aldrig går af mode, og materialet af høj kvalitet betyder, at du ikke behøver at købe et nyt ur i den nærmeste fremtid. Som nævnt ovenfor vælger mange kunder Bering-ure, fordi deres langvarige holdbarhed også gør dem til en god værdi for pengene.

      Bering er udviklet i Skandinavien, hvor det er koldt det meste af året (i Danmark). Deres opmærksomhed på detaljer kan gøre, at deres produkt holder længere med mindre slitage. Hvis du vil have noget godt, men som ikke er mainstream som Rolex, så er det her nok det du leder efter!

      Historien bag Bering-urene

      Som nævnt tidligere i denne bekrivelse blev Bering-ure udviklet af grundlæggeren Rene Wojcik efter hans oplevelse på Nordpolen i 2008. Han fik ideen om at producere ure, der kombinerer god kvalitet med minimalistisk skandinavisk design. Siden da har han arbejdet utrætteligt til at udvikle sin vision og skabe en urkollektion, der ville appellere til den moderne mand, som værdsætter kvalitet og enkelhed, men som ikke ønsker at gøre et prangende statement med sine accessories. Bering-ure er også miljøvenlige, da de ikke kræver batterier – du skal blot trække dem op, før du bærer dem! Processen med at trække et mekanisk ur op er halvdelen af det sjove. Disse ure holder aldrig op med at tikke, hvilket betyder, at du altid vil være i god tid til dit næste møde eller din næste aftale, uden at du behøver at bekymre dig om at indstille tiden på din enhed, når batteriet svinder ind.

      Bering ønsker, at alle deres kunder skal se frem til at bære deres ure hver dag, fordi de er attraktive i både design og funktionalitet. De tror på at tilbyde produkter, der holder længere end hurtige modetrends.

      Begynd at skrive for at se det ur du leder efter.

      Sign in

      No account yet?